Sunday, 14 August 2011

Jin Online akan kembali dengan Patch Vampire

Assalamualaikum,,,

Yahooooo,,,,, kali ini pihak Goplayplay dan IG Interactive,, akan mengeluarkan patch Baru (Karektor Vampire).. Oleh itu, sy akan mengeluarkan modal yg besar klu ini, mungkin dalam RM2000 untuk main game ini,,, Skill lebih hebat dari karektor lain... Dan sedang dalam peralihan bahasa cina ke bahasa melayu,,,
dan ini adelah gambar2 Karektor, senjata, skill dan pet untuk karektor vampire..










Sape2 yang tidak tahu main ini,, add jelah saya,, saya akan ajar cara main,,,
INGAT, BUKAN LELAKI JERK MAIN, POMPUAN POWN MAIN,,
SEKARANG POMPUAN LEBIH HEBAT DARI LELAKI DALAM GAME INI
DIMALAYSIA,, SEMUANYA ADALAH PEREMPUAN MELAYU,,, =)
SAYA TERASE TERCABAR PLAK DENGAN MEREKA,, =))
main adelah percuma seumur hidup,,,,
RM topup adalah untuk membeli kelengkapan gred terbaik dan jugak upgreade pet,,,
Tak tau main PM or add FB saya.. =))
Pendaftaran percuma,, klik link dibawah,, =))
http://jin.goplayplay.com

ILOVEJO (JIN ONLINE)

My Peveret Gitar

Salam dan selamat sejahtera.

Hai.... anda mesti ade bende yang anda minat dan ingin dimiliki? kan???
ok lah,,, xmo cite panjang,,,, saya pown ade bende yg saya minat dan ingin miliki, iaitu  gitar,,,
antara gitar yg saya minat adalah dari jenis
1) Ibanez


2) Fenders

Kedua2 gitar ini adelah dri gred terbaik,,,
so harganye pown lebih kurang RM1000++ keatas,,
sape2 berminat nk main gitar,,, belilah gitar elektrik,,
sebeb lebih mudah, senang,, dan lehir yng nipis,,,


Saturday, 13 August 2011

Dadali - Disaat ku mencintaimu (Kord Gitar)


Dadali - Disaat Aku Mencintaimu

Intro: Am Em F C Dm Am F E

        Am                 Em           F                    C
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi Di saat aku mulai mencintaimu,
     Dm                      Am            F                     E
berharap engkau jadi kekasih hatiku, Malah kau pergi jauh dari hidupku,

        Am               Em          F                       C
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi, Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
       Dm                     Am           F                     E
Tak pernah ada yang menghiasi hariku, Di saat aku terbangun dari tidurku,

 Am          Dm         G            C         F          Dm 
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,Kan ku katakan padamu,
    E
aku sangat mencintai dirimu,
 Am          Dm         G            C         F          Dm 
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,Kan ku katakan padamu,
    E
aku sangat mencinta

Am Em F C Dm Am F E
piedotcom.blogspot.com

        Am               Em          F                       C
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi, Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
       Dm                     Am           F                     E
Tak pernah ada yang menghiasi hariku, Di saat aku terbangun dari tidurku,

    C#m           F#m          B          E        A           F#m
Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini Maaf ku telah terbuai,
     G#
akan indahnya cinta
  C#m          F#m         B           E        A           F#m
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu Maaf ku telah terbuai,
     G#
akan indahnya cinta

Friday, 12 August 2011

Peveret song nih (sekali ngn kord guitar)

Sixth Sense - Cinta Matiku (Ost. Hani)

Intro: Am C Dm F E x2

            Am    G      C        E                 Am     G      F        E
Akan ku biarkan dirimu Merasuki hidupku Akan ku biarkan cintamu Meracuni hatiku

      Dm         Am          Dm          Am             Dm         Am         
Kerna cintaku terlalu gila Kepadamu yang ku cinta Kerna diriku tak pernah bisa Hidup
E
tanpamu piedotcom.blogspot.com


              Am         F      C           G         Dm                 E
Jangan pernah tinggalkan diriku Jangan lepaskan aku Walau setengah detik hidupku

              Am         F      C           G         Dm                 E
Jangan pernah tinggalkan diriku Jangan lepaskan aku Walau setengah detik hidupku


Am C Dm F E x2

      Dm         Am          Dm          Am             Dm         Am         
Kerna cintaku terlalu gila Kepadamu yang ku cinta Kerna diriku tak pernah bisa Hidup
E
tanpamu



Hujan Lebat

salam,,,
Ingat hari nih cuaca baik, rupenye hujan lebat lah plak,,,
Usha2 tepi tingkap asrama, kesian plak makcik, pakcik, abang2 yg berniaga dibazar,,
xtaulah untung ker x??? tp rezeki  allah yg berikan,,,,
aku pown xdapat nk kluar pi bazar,,, berbuke nk makan aper nih???
huhuhuhu,,,,

Tuesday, 9 August 2011

HARI-HARI AKU YANG SEMAKIN MEMBOSANKAN

Kenapa mesti ade bosan, boring and xde mood?? dalam setiap kamus manusia???
ape itu bosan?
ape itu boring?
ape itu mood?
maksud tidak tahu, tapi kite pernah merasai bosan,...
bile single, mmg syok, tapi membosankan,,, sebab berteman adalah lebih baik dari seorang,,,
ermmm... harap2 satu hari nnti adelah yg sudi menemaniku,
susah sangat nk melalui hari2 yg bosan,,,,  =(





Monday, 8 August 2011

My Camera untuk dijual

Sell my Digital Camera (RM350)
Jenis : Olympus
Siri : FE-4020 (2010)
Ciri2 : 14 MegaPixels
4x OpticalZoom
26mm SuperWide
Memori kad : 4GB
Warna : Brown
Keadaan baik, sihat lagi, Jarang gune,,,
Harga RM350, Boleh Nego...

CONTEST HP" BE ORIGINAL PHOTO CONTEST"

 
Second approve this apps: http://apps.facebook.com/beoriginal/
Vote 4 me ok : Please ^_^