Sunday, 11 September 2011

Hobi Baru Aku ^_^

Salam....

Ok, setiap orangmesti ade hobi,, dari kumpul barang, dari free hingga ade yg keluar modal kan?
so hobby terbaru aku adalah mengumpul KIT GUNDAM,, so ni adelah KIT pertama aku beli,,
RM60, saiz 1/144,, sangat kecil,,,
Selain aku dok men gitar and surf internet,,,

Ade org kate, cm budak2 jerk beli nih,, dah besor pown main mainan lagi,,,
eh2,, tu org yg punye pasal, bab hobi, barang2 kanan2 pown kite simpan,,,
barang tuk kanak2 x sampai pown RM20,,, nih harga leh cecah RM500, walaupon kecik,, itulah kualiti dia,,,
puas memasangnya walaupon 4 or 5 jam unutk create,,,
so jadilah cm dibawah ini,,,
^_^




kepuasan nye time memasang nya,,, nih lah hasil selama 4 jam memasang bahagian,,


^_^

Sunday, 14 August 2011

Jin Online akan kembali dengan Patch Vampire

Assalamualaikum,,,

Yahooooo,,,,, kali ini pihak Goplayplay dan IG Interactive,, akan mengeluarkan patch Baru (Karektor Vampire).. Oleh itu, sy akan mengeluarkan modal yg besar klu ini, mungkin dalam RM2000 untuk main game ini,,, Skill lebih hebat dari karektor lain... Dan sedang dalam peralihan bahasa cina ke bahasa melayu,,,
dan ini adelah gambar2 Karektor, senjata, skill dan pet untuk karektor vampire..










Sape2 yang tidak tahu main ini,, add jelah saya,, saya akan ajar cara main,,,
INGAT, BUKAN LELAKI JERK MAIN, POMPUAN POWN MAIN,,
SEKARANG POMPUAN LEBIH HEBAT DARI LELAKI DALAM GAME INI
DIMALAYSIA,, SEMUANYA ADALAH PEREMPUAN MELAYU,,, =)
SAYA TERASE TERCABAR PLAK DENGAN MEREKA,, =))
main adelah percuma seumur hidup,,,,
RM topup adalah untuk membeli kelengkapan gred terbaik dan jugak upgreade pet,,,
Tak tau main PM or add FB saya.. =))
Pendaftaran percuma,, klik link dibawah,, =))
http://jin.goplayplay.com

ILOVEJO (JIN ONLINE)

My Peveret Gitar

Salam dan selamat sejahtera.

Hai.... anda mesti ade bende yang anda minat dan ingin dimiliki? kan???
ok lah,,, xmo cite panjang,,,, saya pown ade bende yg saya minat dan ingin miliki, iaitu  gitar,,,
antara gitar yg saya minat adalah dari jenis
1) Ibanez


2) Fenders

Kedua2 gitar ini adelah dri gred terbaik,,,
so harganye pown lebih kurang RM1000++ keatas,,
sape2 berminat nk main gitar,,, belilah gitar elektrik,,
sebeb lebih mudah, senang,, dan lehir yng nipis,,,


Saturday, 13 August 2011

Dadali - Disaat ku mencintaimu (Kord Gitar)


Dadali - Disaat Aku Mencintaimu

Intro: Am Em F C Dm Am F E

        Am                 Em           F                    C
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi Di saat aku mulai mencintaimu,
     Dm                      Am            F                     E
berharap engkau jadi kekasih hatiku, Malah kau pergi jauh dari hidupku,

        Am               Em          F                       C
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi, Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
       Dm                     Am           F                     E
Tak pernah ada yang menghiasi hariku, Di saat aku terbangun dari tidurku,

 Am          Dm         G            C         F          Dm 
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,Kan ku katakan padamu,
    E
aku sangat mencintai dirimu,
 Am          Dm         G            C         F          Dm 
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,Kan ku katakan padamu,
    E
aku sangat mencinta

Am Em F C Dm Am F E
piedotcom.blogspot.com

        Am               Em          F                       C
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi, Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
       Dm                     Am           F                     E
Tak pernah ada yang menghiasi hariku, Di saat aku terbangun dari tidurku,

    C#m           F#m          B          E        A           F#m
Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini Maaf ku telah terbuai,
     G#
akan indahnya cinta
  C#m          F#m         B           E        A           F#m
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu Maaf ku telah terbuai,
     G#
akan indahnya cinta